slideshow slideshow slideshow
RADOVI NA VATROGASNOM DOMU
Datum objave: 23. studenog 2019.
 
Nakon ugradnje novih PVC vrata i prozora na vatrogasnom domu krenulo se u sanaciju starog zida u unutrašnjosti doma.Planirani su i ostali potrebni radovi kako bi naš vatrogasni dom zasjao u pravom svjetlu za proslavu 130. godišnjice društva 2020. godine.


13. NATJECANJE MLADEŽI VARAŽDINSKE ŽUPANIJE
Datum objave: 8.rujna 2019.
 
Dana 8. rujna na stadionu Sloboda u Varaždinu održano je 13. Županijsko natjecanje mladeži i pomlatka.Između 115 ekipa mladeži i djece natjecateljice ženske mladeži DVD-a Vidovec osvojile su odlično 5. mjesto, dok su djeca muška osvojila 15. mjesto. Čestitke ekipama i voditeljima !!

OSVOJENO 2. MJESTO NA 8. KUPU TUŽNO
Datum objave: 24.kolovoza 2019.
 
Na natjecanju 8."Kup Tužno 2019." ekipa djece muške osvojila je drugo mjesto. Čestitke djeci i voditeljima na odlično odrađenoj vježbi i promociji DVD-a Vidovec !!4.MEMORIJAL BOŽIDAR PLEČKO
Datum objave: 17. kolovoza 2019.
 
U organizaciji DVD-a Vidovec održan je 4."Memorijal Božidar Plečko" na prostoru nogometnog igrališta u Vidovcu.Dan ranije delegacija vatrogasaca DVD-a Vidovec posjetila je posljednje počivalište preminulog nam predsjednika te položila cvijeće i lampione na grob.Na natjecanju su sudjelovale ekipe djece muške i ženske,ekipe mladeži (M,Ž) te A ekipe. Nakon natjecateljskog dijela održano je takmičenje u povlačenju užeta.Natjecateljske ekipe,voditelji kao i svi prijatelji vatrogastva družili su se do kasno u noć.


PROJEKT "VIVO 19"
Datum objave: 27. srpnja 2019.
 
Projekt VIVO 19 u okviru EU programa Erasmus organiziran je od 21.-27. srpnja u mjestu Golte gdje je sudjelovao naš tajnik Petar Buhin.Mentori ekipa mladeži imali su razne radionice te posjetili Ljubljanu,Kranj te javnu postrojbu u Kranju.Iz županijske zajednice bilo je 13 članova a voditelj je bio Zvonko Videc.Partneri projekta bili su Italija,Hrvatska,Austrija i Slovenija.

Stranica 1 od 49 Prva   Prethodna   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Sljedeća   Zadnja