slideshow slideshow slideshow
TAKMIČENJE DJECE U BUŠEVCU
Datum objave: 24.lipnja 2017.
 
Ekipa djece DVD-a Vidovec natjecala se na 7.Memorijalu Josipa Robića-Habe u Buševcu te osvojila 4. mjesto.Na poziv naših prijatelja iz DVD Buševec rado smo se odazvali s ekipom djece te sudjelovali na natjecanju.Bilo je to zanimljivo putovanje a za neke i prvo takmičenje u ovom sastavu ekipe djece.Zahvaljujemo domaćinima na izvrsnom prijemu ekipe i navijača.
PROVJERA HIDRANATA
Datum objave: 01. lipnja 2017.
 
Izvršena je provjera nadzemnih i podzemnih hidranata na području Općine Vidovec koju je proveo zapovjednik DVD-a Vidovec Zdenko Buhin uz pomoć Ivice Košćaka i Petra Buhina.Velik dio hidranata je u ispravnom stanju, međutim ima i onih koje treba pod hitno promijeniti ili popraviti.Na području Općine Vidovec ima i velik broj bunara koji su nažalost devastirani prilikom izgradnje nove prometnice kroz naša naselja pa stoga vatrogasci u slučaju intervencije ovise isključivo o hidrantima.

JAVNO-POKAZNA VJEŽBA
Datum objave: 20. svibnja 2017.
 
Dana 20.svibnja 2017. u centru Vidovca održana je javno-pokazna vježba u organizaciji DVD-a Vidovec u suradnji sa DVD Buševec,DVD Nedeljanec-Prekno,DVD Tužno te DVD Gojanec.Vježba je zamišljena kao zajednička koordinacija svih društava u akciji gašenja požara na zgradi ambulante te spašavanje unesrećenog iz vozila te gašenja istog nakon zapaljenja.Skupio se tako velik broj promatrača iz Općine Vidovec ali i slučajnih prolaznika koji su se uvjerili u spremnost dobrovoljnih vatrogasaca u ovakovim situacijama.Nakon zahvale načelnika Općine g. Brune Hranića te zapovjednika VZO Vidovec g. Zdenka Buhina, vatrogasci su počašćeni jelom i pićem na prigodnom domijenku u vatrogasnom domu DVD-a Vidovec.BLAGDAN SV. FLORIJANA
Datum objave: 04. svibnja 2017.
 


Članovi DVD-a Vidovec prisustvovali su sv. Misi povodom dana sv. Florijana zaštitnika vatrogasaca u Buševcu kod prijateljskog DVD-a.Dana 07. svibnja u župnoj crkvi sv. Vida u Vidovcu služena je sveta misa povodom sv. Florijana kojoj su sudjelovali članovi DVD-a Vidovec,DVD-a Tužno,DVD-a Nedeljanec-Prekno,DVD-a Gojanec te DVD-a Buševec.
Izaslanstvo DVD-a Vidovec i DVD-a Buševec zapalilo je lampione na grobu Božidara Plečka povodom dana sv. Florijana.

UREĐENJE VJEŽBALIŠTA
Datum objave: 26.travnja 2017.
 
Uređeno je vježbalište koje koristi VZO Vidovec tj. DVD Vidovec, DVD Nedeljanec-Prekno te DVD Tužno.Pokošena je trava, provjerena je oprema koja se nalazi u spremištu uz vježbalište pa sezona vježbanja i natjecanja može početi.Za potrebe košnje kupljena je samohodna kosilica marke Iskra čime je olakšano održavanje vježbališta.Radove su zajednički odradili članovi sva tri društva.Stranica 9 od 45 Prva   Prethodna   5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  Sljedeća   Zadnja