slideshow slideshow slideshow
129. SKUPŠTINA DVD-a VIDOVEC
Datum objave: 28.siječnja 2019.
 
129.redovna Skupština DVD-a Vidovec održana je 26. siječnja 2019.g. u vatrogasnom domu u Vidovcu.Uz predstavnike lokalnih udruga te donačelnika Skupštini su nazočili i predstavnici  dvadesetak DVD-ova iz Hrvatske te PGD Biš i PGD Vitomarci iz Slovenije.Nakon izvješća o radu društva i planova za tekuću godinu podijeljena su priznanja i zahvalnice te primljeni novi članovi u DVD Vidovec- Magdalena Melnjak,Matija Simon i Dominik Melnjak.Poslije službenog dijela uslijedilo je druženje prisutnih uz hranu i piće pripremljenu od strane naših članica i članova.


  
    POŽAR OTVORENOG PROSTORA
Datum objave: 16.siječnja 2019.
 
Dana 16. siječnja 2019. godine u 17:03 h iz VOC Varaždin dojavljeno je o požaru trave i niskog raslinja  na području sela Nedeljanec.Operativni članovi odmah kreću te lociraju požar suhe trave i grmlja uz rijeku Plitvicu.Kompletno opožareno područje je sanirano te je otklonjena opasnost od ponovnog zapaljivanja.
POŽAR DIMNJAKA
Datum objave: 03.siječnja 2019.
 
Dana 03.siječnja 2019. u 19:08 dojavljeno je putem SMS-a o požaru dimnjaka u Ulici braće Radića u Vidovcu. Dolaskom na adresu operativni članovi DVD-a Vidovec odmah pristupaju sanaciji  užarenog dimnjaka kojom prilikom je trebalo rezati začepljenu cijev van krovišta stambenog objekta.Nakon što je otklonjena svaka mogućnost požarne opasnosti vatrogasci u sastavu :Košćak I.,Kovačić I.,Rogina B.,Pahić D.,Kovačić R.,Canjuga S.,Kovačić M. te Kovačić F. vračaju se u vatrogasno spremište.
SRETNA VAM NOVA 2019. GODINA
Datum objave: 31.prosinca 2018.
 
INTERVENCIJA NA "ŠTEFANJE"
Datum objave: 26.prosinca 2018.
 
Dana 26. prosinca 2018. u 13:05 obaviješteni smo putem SMS-a od strane VOC Varaždin o potrebnoj intervenciji "prijetnja eksplozijom Nedeljanec kbr ---", na intervenciju odmah izlaze članovi DVD Vidovec u sastavu : Košćak I.,Papec J.,Kovačić R.,Buhin P.,Pahić D. te u pripremi Kovačić F.,Buhin Z. i Kovačić M.. Nakon što je od strane profesionalne vatrogasne postrojbe, koja je sudjelovala sa dva navalna vozila, utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi te da nema opasnosti po ljude i imovinu, vratili smo se u vatrogasni dom kao i pripadnici DVD Nedeljanec-Prekno.O kakvoj se dojavi i možebitnoj opasnosti radilo otkrit će pripadnici MUP-a postaja Varaždin.
Stranica 9 od 53 Prva   Prethodna   5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  Sljedeća   Zadnja