slideshow slideshow slideshow
JAVNA VJEŽBA NEDELJANEC
Datum objave: 02.studenog 2018.
 
DVD Vidovec sudjelovao je na javnoj vježbi u Područnoj školi Nedeljanec uz DVD Nedeljanec-Prekno,DVD Gojanec te DVD Tužno.Vježba se sastojala od evakuacije učenika i učitelja iz škole te gašenja požara u kotlovnici te iskapčanja električne energije i plina u objektu škole.Prisustvovalo je 38 vatrogasaca.

VODITELJ MLADEŽI
Datum objave: 05.studenog 2018.
 
Naš operativni član Petar Buhin sudjelovao je od 19.- 21. listopada osposobljavanju voditelja mladeži u kampu HVZ-a u Fažani.Predavanja su održavali Josip Cingesar i Stjepan Kovaček a sudjelovalo je 45 voditelja mladeži.Sudionici su zajednički posjetili Pulu.TAKTIČKE VJEŽBE U ZAGREBU
Datum objave: 19.listopada 2018.
 
U subotu 13. listopada 2018. operativni članovi DVD-a Vidovec sudjelovali su na taktičkim vježbama na prostoru Učilišta vatrogastva , zaštite i spašavanja Državne uprave za zaštitu i spašavanje u Zagrebu.DVD Vidovec je sudjelovao u zajedničkim vježbama sa svojim navalnim vozilom te u sastavu od 6 operativnih vatrogasaca.Vježbe su obuhvaćale - snalaženje u zadimljenom prostoru,evakuaciju i spašavanje ljudi,unutarnje navale vodom i pjenom,gašenje krutina i zapaljivih tekučina,hlađenje objekta i sprječavanje širenja požara te vježba gašenja višekatnog objekta i požar vozila.Ekipa DVD-a Vidovec uspješno je ugasila požar vozila te pomoću hidrauličnog alata simulirala način oslobađanja unesrećenog iz istog.Ovakve vježbe predstavljaju velik korak u podizanju operativne spremnosti i osposobljavanja operativnih članova DVD-a Vidovec.Vježbama su prisustvovali Alen Plečko,Boško Miko,Danijel Melnjak,Davor Pahić,Ivica Košćak i Petar Buhin.
izvor-evaraždin.hr   
slike- https://www.dropbox.com/sh/gmu6uva52tlfn8w/AAAbDIeWUzU_7OxJkwLKRVjRa?dl=0

JAVNA VJEŽBA
Datum objave: 25.kolovoza 2018.
 
Članovi aktivne postrojbe DVD-a Vidovec prisustvovali su javnoj vježbi koja se održala 19.kolovoza u naselju Tužno.slike-Opcina Vidovec
NATJECANJE TAKMIČARSKIH EKIPA
Datum objave: 25.kolovoza 2018.
 
Takmičarske ekipe DVD-a Vidovec nastupile su na 7. Kupu DVD Tužno te postigle sljedeće rezultate: djeca ženska 2.mjesto(od 7 ekipa),djeca muška 5. mjesto (od 16 ekipa) te mladež muška 5. mjesto. Čestitamo ekipama i voditeljima na rezultatima.


Stranica 9 od 51 Prva   Prethodna   5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  Sljedeća   Zadnja