slideshow slideshow slideshow
MISA POVODOM SV. FLORIJANA
Datum objave: 06.svibnja 2018.
 
Dana 06. svibnja 2018. g. održana je sveta misa kod kapelice u Cargovcu povodom dana sv. Florijana zaštitnika vatrogasaca.Ove godine prisustvovala su vatrogasna društva - DVD Vidovec, DVD Nedeljanec-Prekno,DVD Tužno,DVD Gojanec te DVD Buševec.Nakon mise delegacije DVD-a Vidovec,Tužno i Buševec posjetili su posljednje počivalište preminulog nam predsjednika Božidara Plečko te zapalili lampione.U prostorijama vatrogasnog doma upriličeno je druženje "starih" i "mladih" vatrogasaca.

SRETAN VAM USKRS
Datum objave: 01. travnja 2018.
 
ČUVANJE BOŽJEG GROBA
Datum objave: 31. ožujka 2018.
 
Tradicionalno čuvanje božjeg groba održano je u crkvi sv. Vida u Vidovcu. I ove godine prisustvovali su vatrogasci iz DVD Vidovec,DVD Nedeljanec-Prekno te DVD Gojanec.
REDOVNO OKUPLJANJE OPERATIVNE POSTROJBE
Datum objave: 18. veljače 2018.
 
U prostoru ispred vatrogasnog doma DVD- a Vidovec održano je mjesećno okupljanje operativne postrojbe.Izvršena je provjera opreme kako u spremištu tako i u navalnom vozilu.Isproban je novi modul koji je ugrađen u navalno vozilo te agregat za struju, nakon što smo se uvjerili u ispravnost opreme ista je pažljivo spremljena na svoje mjesto kako bi u svakom trenutku bila spremna za određenu vrstu intervencije.VISOKOTLAČNI MODUL
Datum objave: 05. veljače 2018.
 
Po planu opremanja DVD-a Vidovec kupljen je i ugrađen visokotlačni modul u navalno vozilo. Radi se o modulu protoka 30 l vode u minuti pod pritiskom od 40 bara sa crijevom u vitlu od 70m. U tijeku je i nabava još jedne mlaznice za vitlo sa još jačim pritiskom.


Stranica 9 od 48 Prva   Prethodna   5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  Sljedeća   Zadnja