slideshow slideshow slideshow
JAVNA VJEŽBA VIDOVEC 2018.
Datum objave: 25. lipnja 2018.
 
Dana 25. lipnja 2018. održana je javna vježba DVD-a Vidovec na objektu Općine Vidovec sa temom gašenje požara i spašavanje ozlijeđenih pomoću trodjelnih vatrogasnih ljestava.Vježbi su prisustvovali  članovi DVD-a Tužno i DVD-a Nedeljanec-Prekno.Vježbu su uz mještane promatrali i mladi članovi natjecateljskih ekipa djece i mladeži DVD-a Vidovec.Prikazanom vježbom je dokazano da su operativni članovi DVD-a Vidovec spremni i za zadače spašavanja ljudi a ne samo gašenja požara.Nakon odlično odrađene vježbe priređeno je druženje u vatrogasnom domu u Vidovcu.Kompletna vježba može se vidjeti na - https://youtu.be/M8u7KyH1aME.


TAKMIČENJA
Datum objave: 23.lipnja 2018.
 
Natjecateljske ekipe djece muška i ženska, nastupile su na 8. Memorijalu Josipa Robića-Habe u Buševcu.Djeca ženska osvojila su fenomenalno drugo mjesto između 29. ekipa.Istog dana održalo se i takmičenje mladeži u Nedeljancu gdje je  ekipa mladeži DVD Vidovec osvojila treče mjesto. Čestitke ekipama i voditeljima !!!
ekipa mladeži osvojeno 3. mjesto
VJEŽBA ZAŠTITE I SPAŠAVANJA
Datum objave: 16.lipnja 2018.
 
Dana 16. lipnja 2018.g. u Vidovcu na objektu Osnovne škole Vidovec održana je vježba zaštite i spašavanja "Potres-Osnovna škola Vidovec-2018.".Vježbu su zajednički odradili članovi DVD Vidovec,DVD Nedeljanec-Prekno,DVD Tužno,DUZS-područni ured Varaždin,MUP Varaždin,Zavod za hitnu medicinu-Varaždin,HGSS te Hrvatski Crveni križ-gradsko društvo Varaždin.POŽAR STRNIŠTA U VIDOVCU
Datum objave: 13. lipnja 2018.
 
Unatoć obavijestima i zamolbama od strane VZO Vidovec našim mještanima da ne spaljuju korove,strništa ili otpadne materijale bez nadzora i dalje se nastavlja taj trend, pa je tako došlo do požara širih razmjera dana 12. lipnja 2018.g. u 19:15h u blizini stambenog objekta u ulici Vladimira Nazora, preko puta školske dvorane.Požar strništa proširio se te zahvatio zemljište na kojem raste ječam a koji je brzom intervencijom DVD-a Vidovec spašen od zapaljenja kao i stambena i gospodarska zgrada koja se nalazi odmah do strništa koje je zapaljeno.Nakon intervencije policija je obavila svoj dio posla a vatrogasci Kovačić I.,Kovačić M.,Kovačić F.,Buhin Z.,Buhin P.,Košćak I.,Plećko A.,Vajdić S.,Pahić D. i Papec J. zadovoljni brzinom dolaska na intervenciju i odrađenim poslom, vratili su se u vatrogasni dom.


HODOČAŠĆE U MARIJU BISTRICU
Datum objave: 27. svibnja 2018.
 
Dana 27. svibnja 2018. održano je 19. hodočašće vatrogasaca u svetište Majke Božje Bistričke.Organizator hodočašća je bila HVZ-a a sudomaćin je bila vatrogasna zajednica Dubrovačko-neretvanske županije.Članovi VZO Vidovec sudjelovali su hodočašću na koje se tradicionalno odlazi svake godine.Nakon svečanog misnog slavlja vatrogasci su prisustvovali križnom putu na bistričkoj kalvariji.
Stranica 8 od 48 Prva   Prethodna   4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  Sljedeća   Zadnja