slideshow slideshow slideshow
II MEMORIJAL BOŽIDAR PLEĆKO
Datum objave: 22.kolovoza 2017.
 
Dana 19. kolovoza 2017. održan je u Vidovcu "II Memorijal Božidar Plećko" kojeg DVD Vidovec organizira u čast preminulom predsjedniku DVD-a Vidovec Božidaru Plećko.Dan ranije delegacija vatrogasaca položila je cvijeće i lampione na grob pokojnog nam predsjednika a u subotu je organizirano samo natjecanje na igralištu NK Budućnost Vidovec.Nakon postrojavanja ekipa takmičarima se obratio predsjednik DVD-a Vidovec g. Alen Plećko a otvaranje natjecanja odradio je načelnik Općine Vidovec g. Bruno Hranić.Takmičenje su započele ekipe djece 6-12 g. a nastavile ga ekipe mladeži te A ekipa.Sveukupno su natjecanju prisustvovale 44 ekipe.Prva mjesta osvojile su ekipe: - djeca muška - DVD Šemovec, djeca ženska - DVD Nedeljanec-Prekno, mladež muška DVD Donja Voća, mladež ženska - DVD Varaždinske toplice,muška A - DVD Donji Kneginec,ženska A - DVD Varaždinske toplice a u natjecanju potezanja užeta prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Vidovec. Nakon natjecanja i proglašenja druženje ekipa potrajalo je uz glazbu,hranu i piće do kasno u noć.Čestitamo svim natjecateljskim ekipama na ostvarenom rezultatu ! Zahvaljujemo Općini Vidovec na pokroviteljstvu kao i svim sponzorima na velikoj pomoći u organizaciji natjecanja.OLUJNO NEVRIJEME U VIDOVCU
Datum objave: 12.kolovoza 2017.
 
Dana 10.kolovoza oko 20:00 h olujno nevrijeme je zahvatilo velik dio naše zemlje pa tako i općinu Vidovec.Za vrijeme jakog vjetra, kiše i grmljavine DVD Vidovec izlazi na intervenciju kod općinske zgrade gdje su se dva ogromna drva srušila na kolnik pa je hitno trebalo rašćistiti debla i granje kako bi se normalizirao promet.Nakon raščišćavanja kolnika vatrogasci su provjerili cijelo podrućje općine i odradili intervencije na još tri lokacije gdje je veliko granje ometalo promet na kolniku.U mjestu Prekno pregledana je kuča u koju je udario grom te izazvao veliku štetu ali požarne opasnosti nije bilo.Osam vatrogasaca je odrađivalo intervencije po kiši i grmljavinskom nevremenu kako bi se sve vratilo u normalu, Košćak I.,Melnjak D.,Kovačić F.,Vajdić S.,Kovačić I.,Buhin P.,Canjuga S.te Papec J..
NATJECANJA EKIPE DJECE DVD VIDOVEC
Datum objave: 12.kolovoza 2017.
 
Kako DVD Vidovec trenutno ima samo ekipu djece (6-12) njima je posvećena najveća pažnja te redovito vježbaju u dvorištu vatrogasnog doma.Ekipa djece prisustvovala je takmičenjima u Nedeljancu,Buševcu,Gojancu i Martijancu gdje su naša dječica osvojila zavidne rezultate.Trenutno se radi na postavci dvije ekipe djece (muška i ženska) za II Memorijal Božidar Plećko.Voditelji ekipa marljivo rade s njima pa rezultati ne izostaju.

Gojanec 2017.

Martijanec 2017.
TEHNIČKA INTERVENCIJA -SRUŠENO STABLO
Datum objave: 20. srpnja 2017.
 
Dana 19.srpnja u 16:00 h srušilo se stablo na kolnik u Krkancu, stablo je zbog starosti na jačem vjetru puklo te u potpunosti prekrilo cestu.Na svu sreću nitko nije stradao i nisu oštećeni elektrićni vodovi.Saniranje kolnika odradili su članovi DVD-a Vidovec : Buhin Z.,Kovačić I.,Buhin P. i Kovačić F..


VATROGASNA OLIMPIJADA VILLACH 2017.
Datum objave: 20.srpnja 2017.
 
U organizaciji VZVŽ članovi DVD-a Vidovec sudjelovali su kao navijači na 16. međunarodnom natjecanju vatrogasaca i 21. međunarodnom natjecanju vatrogasne mladeži u austrijskom gradu Villachu.HVZ je predstavljalo 13 natjecateljskih odjeljenja odraslih, 3 odjeljenja vatrogasne mladeži te 13 vatrogasnih sudaca.Na prepunom stadionu  Lind vijorilo se na desetke hrvatskih zastava a svaki nastup hrvatskih ekipa burno je popraćen od velikog broja navijača.Sve je to doprinjelo i odličnim rezultatima od kojih posebno treba spomenuti srebro B-ekipe JVP Varaždin, broncu A-ekipe JVP IvanićGrad te broncu ženske A-ekipe DVD Kašina.Na natjecanju je sudjelovalo 2550 natjecatelja i 550 pripadnika pratećeg osoblja (sudaca,voditelja) iz 27 država.U sklopu puta posjećena je PGE (JVP) Maribor,spomen podrućje Bleiburg,FF Wehnberg i grad Klagenfurt.


Stranica 8 od 45 Prva   Prethodna   4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  Sljedeća   Zadnja