slideshow slideshow slideshow
HODOČAŠĆE U MARIJU BISTRICU
Datum objave: 26.svibnja 2019.
 
Tradicionalno hodočašće vatrogasaca u svetište Marija Bistrica održalo se i ove godine u organizaciji HVZ te suorganizaciji VZKZ Županije a prisustvovalo je preko 1500 članova. Vatrogasci DVD-a Vidovec sujelovali su sa 26 svoja člana.
PRIMANJE KOD NAČELNIKA OPĆINE
Datum objave: 22.svibnja 2019.
 
Načelnik Općine Vidovec g. Bruno Hranić održao je radni sastanak s članovima Zapovjedništva VZO Vidovec gdje je ocijenjen rad vatrogasaca u proteklom periodu kao i financiranje te planovi za daljnju suradnju između Općine i VZO.
POŽAR TRAKTORA
Datum objave: 18.svibnja 2019.
 
Na dojavu o požaru u 23:36 izlazi desetak operativnih članova DVD-a Vidovec, na požarištu nalazimo traktor u potpunosti zahvačen plamenom kao i prikolica iza njega, obzirom da je rezervoar s gorivom eksplodirao i požar je velikom brzinom uništio traktor prionuli smo gašenju postoječeg plamena,hlađenje, kao i osiguranju okoline od požarne opasnosti.Za nekoliko minuta požar je ugašen te je isključena bilo kakva mogučnost ponovnog zapaljenja međutim traktor je zbog prevelike topline nastale sagorijevanjem punog tanka goriva u potpunosti izgorio.

MEĐUNARODNA VATROGASNA VJEŽBA
Datum objave: 11. svibnja 2019.
 
Članovi DVD-a Vidovec prisustvovali su međunarodnoj vatrogasnoj vježbi u Zagrebu te kao domačini vježbe uspješno odradili sve zadatke uz nekoliko društava iz Hrvatske i Slovenije.Usavršavanje operativnih članova je prioritet našeg društva pa se stoga pristupilo takvoj vrsti vježbe.


BLAGDAN SV. FLORIJANA
Datum objave: 04. svibnja 2019.
 
Sretan Vam blagdan sv. Florijana te Međunarodni dan vatrogasaca od svih članova DVD-a Vidovec !!!!


Stranica 6 od 51 Prva   Prethodna   2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  Sljedeća   Zadnja