slideshow slideshow slideshow
POŽAR !!!!!!
Datum objave: 8. ožujka 2011.
 
U večernjim satima uočen je požar kod rijeke Plitvice.Na mjesto događaja odmah su izašli pripadnici aktivne ekipe DVD-a Vidovec.Gorjela je veča površina suhe trave i korova. Požar je odmah stavljen pod kontrolu te uskoro i ugašen.Nakon kontrole požarišta uočen je plamen nekih 1-2 km prema naselju Tužno,odmah se krenulo u tom smjeru te je otkriven još jedan požar.Gorjelo je visoko grmlje te suha trava okolo.Požar je odmah ugašen. Intervenciju su obavili : Kovačić Franjo,Kovačić Ivica,Kovačić Robert,Kovačić Matija,Buhin Zdenko te Josip Papec.
Apeliramo na vlasnike zemljišta sa suhim travama te korovom da ne ostavljaju požar bez nadzora te ih molimo da ne pale u večernjim satima. Hvala.

OBAVIJEST !!!!
Datum objave: 28.veljača 2011.
 
Dragi prijatelji !!!!
Od danas je stranica DVD-a Vidovec aktivna i možete nas pratiti na    dvd-vidovec.hr    
Pošto je stranica još uvijek u izradi molimo Vas za razumijevanje.
Uskoro čete moći pratiti naše društvo preko puno više podataka a nadamo se da če ubrzo krenuti i FORUM pa čemo moći i kontaktirati.
Objava odluka Skupštine DVD-a Vidovec
Datum objave: 26.veljača 2011.
 
Dana 19. veljače 2011. na skupštini DVD-a Vidovec usvojene su sljedeće odluke.Za predsjednika društva imenuje se g. Božidar Plečko, za dopredsjednika imenuje se g. Josip Papec, za zapovjednika DVD-a Vidovec imenuje se g. Zdenko Buhin, za dozapovjednika imenuje se g. Franjo Kovačić, za predsjednika nadzornog odbora imenuje se g. Tomislav Šenjug a za blagajnika društva imenuje se g. Stjepan Canjuga.
121. skupština DVD-a Vidovec
Datum objave: 20.veljača 2011.
 
Dragi prijatelji održana je 121.godišnja skupština DVD-a Vidovec. Hvala svim dragim gostima koji su uveličali našu svečanu sjednicu koja se moramo priznati malo odužila ali i ovim putem se ispričavamo i nadamo se da je druženje nakon svega ipak bilo za pamčenje. Kada zadnji gosti kreču prema svojim domovima u pola 5 ujutro čini nam se da je svima bilo ugodno u našem društvu.!! Posebno nam je drago što su se odazvala sva društva s kojima surađujemo i nadamo se da če tako i ostati.

OBAVIJEST ČLANOVIMA DVD-a !!!!!
Datum objave: 17.veljača 2011.
 

Obavještavamo članove DVD-a Vidovec da dođu u petak 18.veljače u vatrogasni dom zbog radova na pripremi godišnje skupštine.Početak radova u 16:00 h.

Stranica 51 od 52 Prva   Prethodna   47  48  49  50  [51]  52  Sljedeća   Zadnja