slideshow slideshow slideshow
OBAVIJEST !!!!
Datum objave: 28.veljača 2011.
 
Dragi prijatelji !!!!
Od danas je stranica DVD-a Vidovec aktivna i možete nas pratiti na    dvd-vidovec.hr    
Pošto je stranica još uvijek u izradi molimo Vas za razumijevanje.
Uskoro čete moći pratiti naše društvo preko puno više podataka a nadamo se da če ubrzo krenuti i FORUM pa čemo moći i kontaktirati.
Objava odluka Skupštine DVD-a Vidovec
Datum objave: 26.veljača 2011.
 
Dana 19. veljače 2011. na skupštini DVD-a Vidovec usvojene su sljedeće odluke.Za predsjednika društva imenuje se g. Božidar Plečko, za dopredsjednika imenuje se g. Josip Papec, za zapovjednika DVD-a Vidovec imenuje se g. Zdenko Buhin, za dozapovjednika imenuje se g. Franjo Kovačić, za predsjednika nadzornog odbora imenuje se g. Tomislav Šenjug a za blagajnika društva imenuje se g. Stjepan Canjuga.
121. skupština DVD-a Vidovec
Datum objave: 20.veljača 2011.
 
Dragi prijatelji održana je 121.godišnja skupština DVD-a Vidovec. Hvala svim dragim gostima koji su uveličali našu svečanu sjednicu koja se moramo priznati malo odužila ali i ovim putem se ispričavamo i nadamo se da je druženje nakon svega ipak bilo za pamčenje. Kada zadnji gosti kreču prema svojim domovima u pola 5 ujutro čini nam se da je svima bilo ugodno u našem društvu.!! Posebno nam je drago što su se odazvala sva društva s kojima surađujemo i nadamo se da če tako i ostati.

OBAVIJEST ČLANOVIMA DVD-a !!!!!
Datum objave: 17.veljača 2011.
 

Obavještavamo članove DVD-a Vidovec da dođu u petak 18.veljače u vatrogasni dom zbog radova na pripremi godišnje skupštine.Početak radova u 16:00 h.

OBAVIJEST O AKTIVIRANJU WEB STRANICE DVD VIDOVEC
Datum objave: 15.veljača 2011
 
ŠTOVANI !!!!!

Obavještavamo Vas kako smo krenuli sa aktivacijom web stranice DVD Vidovec !
Kako naša suradnja obuhvaća društva sa područja cijele Hrvatske pa i nekoliko društava iz susjedne Slovenije, došlo je do ideje da aktiviramo web stranicu.
Stranica 51 od 52 Prva   Prethodna   47  48  49  50  [51]  52  Sljedeća   Zadnja