slideshow slideshow slideshow
INTERVENCIJE PO NEVREMENU
Datum objave: 03.srpnja 2019.
 
Za vrijeme olujnog nevremena uz pljuskove i grmljavinu dobijamo u 20:21 h poziv i poruku o tehničkoj intervenciji ispumpavanja vode iz poslovnog prostora.Na intervenciju izlazi 6 operativaca i pristupa ispumpavanju vode te regulaciji prometa zbog teže vidljivosti na kolniku radi nevremena.U 20:31 dobijamo novi poziv i  poruku o tehničkoj intervenciji ispumpavanja vode iz stambenog objekta pa dio ekipe odlazi na drugu lokaciju.Po največem pljusku i grmljavini odradili smo svoj posao te se vratili u dom da sredimo svoju opremu.NATJECANJE DJECE U NEDELJANCU
Datum objave: 28.lipnja 2019.
 
Natjecateljske ekipe djece M i djece Ž sudjelovale su na natjecanju kod DVD-a Nedeljanec-Prekno gdje su dječaci osvojili 3. mjesto a cure 5. mjesto.Čestitke našim malim vatrogascima kao i njihovim voditeljima.

JAVNA VJEŽBA VIDOVEC 2019.
Datum objave: 23.lipnja 2019.
 
Na raskrižju kod parka u vidovcu održana je javna vježba "Vidovec 2019." u kojoj se DVD Vidovec predstavio u nekoliko zahtjevnih radnji - micanje i piljenje drva palog na osobno vozilo, uporaba hidrauličkih škara te rezanje automobila,spašavanje unesrećenog iz vozila dok su DVD Tužno i DVD Nedeljanec po zapovjedi našeg zapovjednika bili zaduženi za gašenje pjenom zapaljenog vozila.Vježbi je prisustvovao velik broj naših mještana koji su sa zadovoljstvom pratili spremu i opremljenost naših operativaca.Nakon vježbe vatrogascima su se obratili zapovjednik Zdenko Buhin te donačelnik Dubravko Zavrtnik ocijenivši vježbu vrlo uspješnom.Video vježbe možete vidjeti na  https://youtu.be/_OViGxNgpzQ


NATJECANJE DJECE U BUŠEVCU
Datum objave: 23. lipnja 2019.
 
U Buševcu je održan 22. Kup Turopolja i 9. Memorijal Josipa Robića Habe na koje su nastupile i ekipe djece DVD-a Vidovec.Obje ekipe osvojile su 6. mjesto.Čestitke djeci i voditeljima !!!


POŽAR AUTOMOBILA
Datum objave: 17.lipnja 2019.
 
Na dojavu o požaru u cestovnom prometu u 00:50 na intervenciju izlazi 9 operativaca DVD-a Vidovec.Zapaljeno vozilo zatičemo na kolniku između naselja Tužno i Krkanec, vozač je uspio napustiti zapaljeno vozilo koje je u trenutku našeg dolaska u potpunosti zahvačeno plamenom a spremnik s gorivom već eksplodirao.Gašenje je bilo otežano jer se motor vozila već počeo topiti.Vlasnik vozila nas je obavijestio kako mu je mobitel ostao u autu pa je čekao dolazak prvog vozila da mogu pozvati u pomoć, za to vrijeme vozilo je potpuno gorjelo.Nakon gašenja sanirali smo kolnik te obavijestili VOC o završetku intervencije.

Stranica 5 od 51 Prva   Prethodna   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Sljedeća   Zadnja