slideshow slideshow slideshow
SRETNA VAM NOVA 2019. GODINA
Datum objave: 31.prosinca 2018.
 
INTERVENCIJA NA "ŠTEFANJE"
Datum objave: 26.prosinca 2018.
 
Dana 26. prosinca 2018. u 13:05 obaviješteni smo putem SMS-a od strane VOC Varaždin o potrebnoj intervenciji "prijetnja eksplozijom Nedeljanec kbr ---", na intervenciju odmah izlaze članovi DVD Vidovec u sastavu : Košćak I.,Papec J.,Kovačić R.,Buhin P.,Pahić D. te u pripremi Kovačić F.,Buhin Z. i Kovačić M.. Nakon što je od strane profesionalne vatrogasne postrojbe, koja je sudjelovala sa dva navalna vozila, utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi te da nema opasnosti po ljude i imovinu, vratili smo se u vatrogasni dom kao i pripadnici DVD Nedeljanec-Prekno.O kakvoj se dojavi i možebitnoj opasnosti radilo otkrit će pripadnici MUP-a postaja Varaždin.
BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ
Datum objave: 24. prosinca 2018.
 
MEĐUNARODNA JAVNA VJEŽBA BUŠEVEC 2018.
Datum objave: 10. studenog 2018.
 
U subotu 03.studenog u 16:00 h održana je međunarodna javna vježba u Buševcu u organizaciji DVD-a Buševec.Uz domaćine sudjelovala su još i DVD Vukovina, DVD Vrbovo, DVD Vidovec,DVD Bućica te PGD Velika Loka iz Slovenije.Vježbu je odradilo 27 vatrogasaca uz tri navalna vozila i jednom cisternom.DVD Vidovec odradio je spašavanje unesrećenog iz zamračene kino dvorane te prezentirao znanje i opremu našeg društva.


JAVNA VJEŽBA NEDELJANEC
Datum objave: 02.studenog 2018.
 
DVD Vidovec sudjelovao je na javnoj vježbi u Područnoj školi Nedeljanec uz DVD Nedeljanec-Prekno,DVD Gojanec te DVD Tužno.Vježba se sastojala od evakuacije učenika i učitelja iz škole te gašenja požara u kotlovnici te iskapčanja električne energije i plina u objektu škole.Prisustvovalo je 38 vatrogasaca.

Stranica 5 od 48 Prva   Prethodna   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Sljedeća   Zadnja