slideshow slideshow slideshow
VATROGASNA TAKMIČENJA
Datum objave: 18.srpnja 2011.
 
Dana 16.srpnja 2011.g dvije ekipe DVD-a Vidovec sudjelovale su na takmičenjima.Djeca od 6-12 takmičila su se u Šemovcu gdje su osvojila 4.mjesto od 12 ekipa.Ženska ekipa DVD-a Vidovec nastupala je u Beletincu i osvojila 1.mjesto te pehar.Čestitamo takmičarima i voditeljima ekipa na odličnom radu.

RADNA AKCIJA !!
Datum objave: 18.srpnja 2011.
 
Prije nekoliko dana održana je radna akcija članova DVD-a Vidovec.Uređivala se istočna strana vatrogasnog doma gdje se planira dograditi manje skladište za opremu za natjecanja kao i za ostala sredstva i naprave.Vrijedne ruke naših članova ubrzano su radile pa je prostor spreman za daljnje radove, betoniranje,postavljanje konstrukcije i zatvaranje prostora.U radnoj akciji sudjelovali su:Kovačić F,Plećko B,Šantek D,Canjuga S,Kovačić R,Plećko A te Papec J.Posebno hvala maloj Emi !!!
Natjecanje djece Kučan 2011.
Datum objave: 09. srpnja 2011.
 
Natjecateljska ekipa djece 6-12 učestvovala je na takmičenju Kučan 2011.Pored igre i druženja djeca su odradila dvije vježbe rušenje meta sa vodom sa brentačama.Iako malo razočarani rezultatom ipak su svi na kraju bili zadovoljni kad su dobili medalje i diplomu za sudjelovanje.Slijede daljnje vježbe za natjecanja gdje če se pokušati poboljšati rezultati.


JAVNA VJEŽBA "VIDOVEC 2011"
Datum objave: 17.lipnja 2011.
 
Održana je javna vježba na zgradi općine Vidovec u kojoj su sudjelovala vatrogasna društva sa područja VZO Vidovec,DVD Vidovec,DVD Nedeljanec te DVD Tužno.U vježbi je prezentirano nekoliko stavki kao što su : vrijeme dolaska na mjesto intervencije,zapovjedna organizacija,pripremljenost vatrogasaca i djelovanje sa raznim spravama i alatima,spašavanje unesrećenih iz opasnih prostora te komunikacija i zajedničko djelovanje više vatrogasnih društava.Vježbi su nazočili, županijski zapovjednik g. Kovaček,predsjednik VZO Vidovec g. Kruhek,zapovjednik VZO Vidovec g. Plečko,predsjednik općinskog viječa općine Vidovec g. Grđan,zapovjednik DVD-a Vidovec g. Buhin te ekipe navedenih društava.Vježba je ocijenjena vrlo dobrom ocjenom te je pohvaljen rad i obučenost vatrogasaca.Nakon vježbe održan je mali domjenak u vatrogasnom spremištu DVD-a Vidovec.

POŽAR !!!
Datum objave: 5. lipanj 2011.
 
U 20:32 h primili smo dojavu o požaru iz profesionalne vatrogasne postrojbe Varaždin. Poruka je glasila "požar kučice,Cargovec iza Megatona".
U 20:37 petorica  pripadnika aktivne postrojbe DVD-a Vidovec sa navalnim vozilom stigla je na požarište.Požar drvene kučice prekrivene salonitnim pločama ugasili smo visokotlačnim vitlom u rekordnom roku.Pridružila su nam se još četvorica vatrogasaca te smo sanirali požarište i isključili svaku mogučnost ponovnog zapaljenja.Nakon potpune kontrole terena vratili smo se u vatrogasni dom gdje smo radio vezom izvjestili javnu postrojbu o intervenciji te policiji koja je stigla dali izvješće o požaru.Intervenciji su prisustvovali : Kovačić I,Kovačić F,Papec J,Canjuga Z,Canjuga M,Buhin Z,Canjuga S,Habulan N,načelnik Hranić B,te zapovjednik VZO Vidovec Kruhek A.


Stranica 48 od 52 Prva   Prethodna   44  45  46  47  [48]  49  50  51  52  Sljedeća   Zadnja