slideshow slideshow slideshow
SRETAN USKRS !!!
Datum objave: 24. travanj 2011.
 
Svim članovima DVD-a Vidovec, kao i njihovim obiteljima te svim žiteljima općine Vidovec i svim ljudima dobre volje
želimo  SRETAN USKRS !!

Molba i zahvala !!
Datum objave: 5. travanj 2011.
 
Štovani prijatelji
Ukoliko ste u posjedu starih slika Vaših roditelja, prijatelja, Vas ili drugih mještana a vezanih za naše vatrogasno društvo kao i vatrogasni dom, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi kopirali slike te ih stavili na našu stranicu DVD-a Vidovec.Slike če biti profesionalno obrađene i odmah vračene.
Ujedno zahvaljujemo g.J.Lazaru na slikama sa pokazne vatrogasne vježbe Nedeljanec 2009. koje su stavljene u našu galeriju.
Pozdrav uz poziv na suradnju.
DVD Vidovec
Skupština VZO Vidovec
Datum objave: 2.travanj 2011.
 
Dana 2.travnja 2011. održana je Skupština VZO Vidovec u vatrogasnom domu DVD-a Vidovec.
Skupštini su uz DVD Vidovec,DVD Tužno i DVD Nedeljanec prisustvovali gosti iz DVD-a Petrijanec,
DVD-a Maruševec,DVD-a Cestica i DVD-a Varaždinske Toplice.

FORUM !!!!!
Datum objave: 19.ožujka 2011.
 
Dragi prijatelji aktivirali smo Forum pa se slobodno možete prijaviti i iznositi prijedloge,primjedbe,pitanja te se družiti sa nama kao i sa svim članovima Foruma.
DOBRODOŠLI !!!!!!
POŽAR !!!!!!
Datum objave: 8. ožujka 2011.
 
U večernjim satima uočen je požar kod rijeke Plitvice.Na mjesto događaja odmah su izašli pripadnici aktivne ekipe DVD-a Vidovec.Gorjela je veča površina suhe trave i korova. Požar je odmah stavljen pod kontrolu te uskoro i ugašen.Nakon kontrole požarišta uočen je plamen nekih 1-2 km prema naselju Tužno,odmah se krenulo u tom smjeru te je otkriven još jedan požar.Gorjelo je visoko grmlje te suha trava okolo.Požar je odmah ugašen. Intervenciju su obavili : Kovačić Franjo,Kovačić Ivica,Kovačić Robert,Kovačić Matija,Buhin Zdenko te Josip Papec.
Apeliramo na vlasnike zemljišta sa suhim travama te korovom da ne ostavljaju požar bez nadzora te ih molimo da ne pale u večernjim satima. Hvala.

Stranica 47 od 49 Prva   Prethodna   43  44  45  46  [47]  48  49  Sljedeća   Zadnja