slideshow slideshow slideshow
VELIKI POŽAR OTVORENOG PROSTORA !!
Datum objave: 18.srpnja 2011.
 
Dana 16.srpnja 2011. oko 17:00 buknuo je veliki požar otvorenog prostora iza livadske ulice(Nedeljanec).Na dojavu javne postrojbe na požarište odmah izlazi interventna ekipa DVD-a Vidovec. Na svu sreću vatrogasci su stigli na vrijeme i u potrebnom broju da zaustave vatrenu stihiju koja je harala livadama i šumarcima te čak zaprijetila dvjema drvenim kučicama u vočnjaku.Odličnom intervencijom vatrogasaca ugašeni su manji požari na nekoliko područja te je tako spriječena mogučnost opasnosti za daljnje proširivanje.Stručnim i timskim radom(pridružilo se i DVD Nedeljanec-Prekno) dokazano je da imamo odličnu postrojbu koja je spremna uhvatiti se u koštac sa svakojakim požarnim opasnostima.Nemojmo zaboraviti da smo mi ipak DOBROVOLJCI koji svoje zdravlje pa čak i živote dovodimo u opasnost a sve radi pomoči našim mještanima pa i drugima.Zahvaljujemo svim sudionicima ove akcije na požrtvovnosti a mještane još jednom molimo da budu oprezni kada pale korove ili suhe trave jer OPASNOST UVIJEK VREBA !!! zadovoljni nakon odlično odrađene intervencije
VATROGASNA TAKMIČENJA
Datum objave: 18.srpnja 2011.
 
Dana 16.srpnja 2011.g dvije ekipe DVD-a Vidovec sudjelovale su na takmičenjima.Djeca od 6-12 takmičila su se u Šemovcu gdje su osvojila 4.mjesto od 12 ekipa.Ženska ekipa DVD-a Vidovec nastupala je u Beletincu i osvojila 1.mjesto te pehar.Čestitamo takmičarima i voditeljima ekipa na odličnom radu.

RADNA AKCIJA !!
Datum objave: 18.srpnja 2011.
 
Prije nekoliko dana održana je radna akcija članova DVD-a Vidovec.Uređivala se istočna strana vatrogasnog doma gdje se planira dograditi manje skladište za opremu za natjecanja kao i za ostala sredstva i naprave.Vrijedne ruke naših članova ubrzano su radile pa je prostor spreman za daljnje radove, betoniranje,postavljanje konstrukcije i zatvaranje prostora.U radnoj akciji sudjelovali su:Kovačić F,Plećko B,Šantek D,Canjuga S,Kovačić R,Plećko A te Papec J.Posebno hvala maloj Emi !!!
Natjecanje djece Kučan 2011.
Datum objave: 09. srpnja 2011.
 
Natjecateljska ekipa djece 6-12 učestvovala je na takmičenju Kučan 2011.Pored igre i druženja djeca su odradila dvije vježbe rušenje meta sa vodom sa brentačama.Iako malo razočarani rezultatom ipak su svi na kraju bili zadovoljni kad su dobili medalje i diplomu za sudjelovanje.Slijede daljnje vježbe za natjecanja gdje če se pokušati poboljšati rezultati.


JAVNA VJEŽBA "VIDOVEC 2011"
Datum objave: 17.lipnja 2011.
 
Održana je javna vježba na zgradi općine Vidovec u kojoj su sudjelovala vatrogasna društva sa područja VZO Vidovec,DVD Vidovec,DVD Nedeljanec te DVD Tužno.U vježbi je prezentirano nekoliko stavki kao što su : vrijeme dolaska na mjesto intervencije,zapovjedna organizacija,pripremljenost vatrogasaca i djelovanje sa raznim spravama i alatima,spašavanje unesrećenih iz opasnih prostora te komunikacija i zajedničko djelovanje više vatrogasnih društava.Vježbi su nazočili, županijski zapovjednik g. Kovaček,predsjednik VZO Vidovec g. Kruhek,zapovjednik VZO Vidovec g. Plečko,predsjednik općinskog viječa općine Vidovec g. Grđan,zapovjednik DVD-a Vidovec g. Buhin te ekipe navedenih društava.Vježba je ocijenjena vrlo dobrom ocjenom te je pohvaljen rad i obučenost vatrogasaca.Nakon vježbe održan je mali domjenak u vatrogasnom spremištu DVD-a Vidovec.

Stranica 47 od 51 Prva   Prethodna   43  44  45  46  [47]  48  49  50  51  Sljedeća   Zadnja