slideshow slideshow slideshow
ŽUPANIJSKO NATJECANJE
Datum objave: 11.rujna 2011.
 
U Varaždinu je održano županijsko natjecanje i to 5. natjecanje vatrogasaca i 9. natjecanje vatrogasne mladeži Varaždinske županije.U sklopu natjecanja održane su i igre sa vatrogasnom tematikom za djecu.DVD Vidovec se predstavio sa 4. ekipe i to: djeca 6-12,mladež,ženska A ekipa te muška B ekipa.Na natjecanju je sudjelovalo 2100 ljudi pa su rezultati koje smo postigli u tako velikoj konkurenciji sasvim zadovoljavajuči.Posebno treba istaknuti 2. mjesto djece na vatrogasnim igrama te 3. mjesto djece 6-12 u vježbi s brentačama.Nakon natjecanja koje je trajalo cijeli dan u vatrogasnom domu u Vidovcu napravljen doček za sve natjecatelje te domijenak uz druženje.Zadovoljni postignutim rezultatima svi natjecatelji su obečali kako če nastaviti sa vježbama kako bi se druge godine plasirali na županijsko natjecanje sa što boljim rezultatima.


natjecatelji su dočekani sa svježom hranom i pićem!
POŽAR !!!!!
Datum objave: 7. rujna 2011.
 

Dana 7. rujna u 20:00h zaprimljena je dojava iz JVP Varaždin o požaru na otvorenom prostoru iza naselja Zamlača.Interventna ekipa DVD-a Vidovec odmah kreče na dojavljenu lokaciju gdje uočava požar sa ogromnom količinom crnog dima te plamenom koji se počeo širiti.Požar je odmah ugašen i područje je osigurano od mogučeg ponovnog zapaljenja,naime radilo se o večoj količini plastičnih sanduka kao i kartona i raznog ostalog zapaljivog otpada.Nesavjesni mještani često koriste okrilje noći kako bi se riješili neželjenog otpada te misle da je najlakše sve to zapaliti ,ne misleči o mogučim opasnostima kada je u pitanju veliki plamen i dim.Na sreću vatrogasci su uvijek spremni i u najkračem roku gase takove požare i sprječavaju moguče veče štete.TAKMIČENJE EKIPA VZO VIDOVEC !!
Datum objave: 29.kolovoza 2011.
 
U nedjelju 21.kolovoza održano je natjecanje takmičarskih ekipa VZO Vidovec a domačin je bilo DVD Tužno.Sudjelovale su ekipe djece,mladeži,ženskih ekipa,muških A ekipa te muških B ekipa.Natjecanje je organizirano u svrhu provjeravanja spremnosti ekipa za takmičenje na županijskom natjecanju.Uz odlično druženje i natjecanje zadovoljstvo je bilo vidjeti toliko takmičarskih ekipa svih uzrasta na nivou naše općine.Nakon natjecateljskog dijela gdje su postignuti odlični rezultati kod svih ekipa organizirana je i javna vježba kojoj su prisustvovala i susjedna društva.Prezentirano je zajedničko djelovanje vatrogasnih postrojbi na različitim zadacima.Nakon vježbe nastavljeno je ugodno druženje svih prisutnih.

NASTAVAK RADOVA NA SKLADIŠTU !!
Datum objave: 10.kolovoza 2011.
 
Pošto su napravljene sve pripreme  moglo se pristupiti betoniranju donjeg dijela skladišta na istočnoj strani DVD-a Vidovec.Sastala se vrijedna ekipa te uz pomoč mixera postavila beton te željezne nosače za cijevi.Opet moramo napomenuti da sve radove izvode naši vrijedni članovi koji ne žale slobodno vrijeme te pomažu u svakoj prilici.Uskoro slijede i daljnji radovi postavljanja željezne konstrukcije o kojima čemo vas obavijestiti i zamoliti za pomoć da što prije možemo koristiti taj prostor koji nam jako treba.


ODLIČAN USPJEH NATJECATELJSKIH EKIPA !!!
Datum objave: 6.kolovoza 2011.
 
DVD Vidovec ponosi se svojim natjecateljskim ekipama koje uvijek postižu zapažene rezultate te tako predstavljaju dobar rad društva širom naše županije.Tako je bilo i u Gojancu gdje su naše ekipe postigle odličan rezultat.Djeca 1.mjesto,ženska ekipa 1.mjesto te muška ekipa 2.mjesto.
Čestitke svim natjecateljima kao i voditeljima ekipa na odlično odrađenim vježbama !!Stranica 46 od 51 Prva   Prethodna   42  43  44  45  [46]  47  48  49  50  51  Sljedeća   Zadnja