slideshow slideshow slideshow
4.MEMORIJAL BOŽIDAR PLEČKO
Datum objave: 17. kolovoza 2019.
 
U organizaciji DVD-a Vidovec održan je 4."Memorijal Božidar Plečko" na prostoru nogometnog igrališta u Vidovcu.Dan ranije delegacija vatrogasaca DVD-a Vidovec posjetila je posljednje počivalište preminulog nam predsjednika te položila cvijeće i lampione na grob.Na natjecanju su sudjelovale ekipe djece muške i ženske,ekipe mladeži (M,Ž) te A ekipe. Nakon natjecateljskog dijela održano je takmičenje u povlačenju užeta.Natjecateljske ekipe,voditelji kao i svi prijatelji vatrogastva družili su se do kasno u noć.


PROJEKT "VIVO 19"
Datum objave: 27. srpnja 2019.
 
Projekt VIVO 19 u okviru EU programa Erasmus organiziran je od 21.-27. srpnja u mjestu Golte gdje je sudjelovao naš tajnik Petar Buhin.Mentori ekipa mladeži imali su razne radionice te posjetili Ljubljanu,Kranj te javnu postrojbu u Kranju.Iz županijske zajednice bilo je 13 članova a voditelj je bio Zvonko Videc.Partneri projekta bili su Italija,Hrvatska,Austrija i Slovenija.

NATJECANJE "GOJANEC 2019."
Datum objave: 27. srpnja 2019.
 
Na natjecanju u Gojancu natjecateljske ekipe DVD-a Vidovec postigle su zapažene rezultate.Djeca 6-12 osvojila su 4. mjesto ! mladež ženska osvojila je 2. mjesto ! a mladež muška osvojila je 1. mjesto!!!  Čestitke svim ekipama i voditeljima na odličnim rezultatima i promicanju DVD-a Vidovec !!!POZIV NA 4. "MEMORIJAL BOŽIDAR PLEČKO"
Datum objave: 14. srpnja 2019.
 
Krenule su pozivnice za natjecanje na 4." Memorijalu Božidar Plečko" u organizaciji DVD-a Vidovec.


INTERVENCIJE PO NEVREMENU
Datum objave: 03.srpnja 2019.
 
Za vrijeme olujnog nevremena uz pljuskove i grmljavinu dobijamo u 20:21 h poziv i poruku o tehničkoj intervenciji ispumpavanja vode iz poslovnog prostora.Na intervenciju izlazi 6 operativaca i pristupa ispumpavanju vode te regulaciji prometa zbog teže vidljivosti na kolniku radi nevremena.U 20:31 dobijamo novi poziv i  poruku o tehničkoj intervenciji ispumpavanja vode iz stambenog objekta pa dio ekipe odlazi na drugu lokaciju.Po največem pljusku i grmljavini odradili smo svoj posao te se vratili u dom da sredimo svoju opremu.Stranica 4 od 51 Prva   Prethodna   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Sljedeća   Zadnja