slideshow slideshow slideshow
POŽAR ŠUMARKA I GRANJA
Datum objave: 24.travnja 2020.
 
Na dojavu o požaru šumarka u 20:24 u blizini osnovne škole Vidovec na intervenciju izlazi 7 članova operativne postrojbe.Na licu mjesta zatičemo razbuktali požar koji je zahvatio dva ogromna stabla a prijetio je i stambenom objektu udaljenom dvadeset metara od žarišta.Brzom intervencijom otklonjena je svaka opasnost od ponovnog zapaljenja te obaviještena JVP Varaždin o završetku iste.
POŽAR DIMNJAKA
Datum objave: 28.ožujka 2020.
 
Operativna ekipa DVD-a Vidovec u protekla tri dana suočila se sa dva požara dimnjaka, u naselju Vidovec te u Krkancu.Kako se sezona loženja na drva produžila ljudi zaboravljaju na provjeru i čišćenje dimnjaka na koje ih uvijek podsječamo.Naši članovi uspješno su ugasili oba požara te pozvali vlasnike na saniranje istih.Istovremeno dok članovi dežuraju općinom pojavljuju se i protupožarne intervencije na koje smo spremni ali trenutno je situacija pogoršana Korona virusom pa se svakoj intervenciji pristupa na potpuno drukčiji način a u skladu sa uputama lokalne civilne zaštite te državnog stožera.POŽAR ŠTAGLJA U VIDOVCU
Datum objave: 17.veljače 2020.
 
Na dojavu o požaru štaglja u naselju Vidovec u 12:43 h izlaze četvorica operativnih vatrogasaca DVD-a Vidovec. Nepravilno rukovanje otvorenim plamenom izazvalo je zapaljenje unutrašnjosti štaglja koji je brzom intervencijom ugašen od strane naših vatrogasaca. Na požar su izašli i članovi JVP Varaždin sa dva vozila koji nisu trebali intervenirati.

130. SKUPŠTINA DVD VIDOVEC
Datum objave: 25.siječnja 2020.
 
Dana 25. siječnja 2020.g. u prostorijama vatrogasnog doma održana je 130. sjednica Skupštine DVD-a Vidovec.Sjednici su prisustvovali članovi društva te predstavnici VZO Vidovec. Obzirom da DVD Vidovec u lipnju održava proslavu 130. godišnjice postojanja društva ova sjednica je upriličena samo za članove društva dok če se prijateljska društva i predstavnici udruga pozvati da prisustvuju velikoj proslavi.Nakon dnevnog reda i izvještaja o radu društva održan je skromni domjenak za sve prisutne.

POŽAR ADVENTSKOG VIJENCA.
Datum objave: 02.siječnja 2020.
 
Na prostoru ispred zgrade općine u Vidovcu zapalio se Adventski vijenac. Zbog pregrijavanja strujnog kabla došlo je do zapaljenja borovih grančica.Gašenje požara odradilo je 6 operativnih vatrogasaca DVD-a Vidovec.Upozoravamo mještane o opasnostima koje mogu izazvati kabeli tzv žaruljica te raznih svijetlećih ukrasa aktualnih za ovo doba godine.

Stranica 2 od 51 Prva   Prethodna   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Sljedeća   Zadnja