slideshow slideshow slideshow
TEHNIČKA INTERVENCIJA
Datum objave: 30. lipnja 2020.
 
Na dojavu o palom stablu na prometnicu u centru Vidovca operativni vatrogasci DVD-a Vidovec odmah kreču na raščiščavanje stabla i regulaciju prometa,naime stablo se srušilo u 14:40 te je pravo čudo ali i sreća što nije bilo ozlijeđenih.Ogromno stablo zadalo je velike muke vatrogascima ali uz spretne rukovaoce motornim pilama i traktorom naši operativci odradili su i ovu intervenciju brzo i profesionalno. Veliku obavezu je izazvao i promet koji je u to doba dana veoma gust ali u koordinaciji zapovjednika i članova preko ručne stanice automobili su propuštani bez ikakve opasnosti.Stablo je istrglo i strujne kabele na nekoliko stupova pa su djelatnici Elektre imali pune ruke posla.Hvala strpljivim vozačima i našim mještanima na održavanju sigurnog razmaka pa su naši vatrogasci puno brže obavili ovu zahtjevnu tehničku intervenciju.


POŽAR SLAME I SIJENA
Datum objave: 28. lipnja 2020.
 
Na dojavu o požaru u naselju Zamlača u 22:55 na intervenciju izlazi 6 vatrogasaca gdje zatiću požar sijena u balama.Područje od cca 20x20 m trebalo je pogasiti te ispremetati sve bale kako bi se izbjeglo novo zapaljenje.Operativni vatrogasci Kovačić I.,Buhin Z.,Melnjak D.,Buhin P.,Kovačić M. te Pahić D. odradili su intervenciju profesionalno i brzo.
POSLJEDNJI POZDRAV
Datum objave: 22.lipnja 2020.
 
Na posljednji počinak ispratili smo našeg člana Ivana Jambresa.Rođen 1940.g. ubrzo je postao vatrogasac,1956. te bio dugogodišnji poznati član našeg društva.Rado čemo se sjećati vatrogasnih,ribičkih i lovačkih priča našeg "strica Ibre" nek Ti je laka ova Hrvatska gruda !


TEHNIČKA INTERVENCIJA-UKLANJANJE STABLA S PROMETNICE
Datum objave: 25. svibnja 2020.
 
Dana 25.svibnja dobili smo dojavu o dijelu srušenog stabla na prometnici u Vidovcu, na intervenciju izlazi četvorica vatrogasaca te čisti kolnik i pješačku stazu.Uz suradnju policije promet se normalno odvijao i intervencija je brzo završena.

POŽAR ŠUMARKA I GRANJA
Datum objave: 24.travnja 2020.
 
Na dojavu o požaru šumarka u 20:24 u blizini osnovne škole Vidovec na intervenciju izlazi 7 članova operativne postrojbe.Na licu mjesta zatičemo razbuktali požar koji je zahvatio dva ogromna stabla a prijetio je i stambenom objektu udaljenom dvadeset metara od žarišta.Brzom intervencijom otklonjena je svaka opasnost od ponovnog zapaljenja te obaviještena JVP Varaždin o završetku iste.
Stranica 2 od 52 Prva   Prethodna   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Sljedeća   Zadnja