slideshow slideshow slideshow
BLAGOSLOVLJEN VAM BOŽIĆ I SRETNA VAM 2017. GODINA
Datum objave: 24. prosinca 2016.
 
OSVOJENO DRUGO MJESTO U LEPOGLAVI !!!
Datum objave: 25.listopada 2016.
 
U organizaciji Vatrogasne zajednice grada Lepoglave održana je 18. pokretna vatrogasna vježba. Riječ je o natjecanju operativnih vatrogasnih snaga koje se natječu izvršavajući vatrogasne zadatke na cijelom području grada Lepoglave.Ekipe su se natjecale u vježbama unutarnje navale,spašavanje unesrečenog,savladavanje prepreka i rad s hidrantom i navalnim vozilom na raznim lokacijama u Lepoglavi.U ukupnom broju bodova ekipa iz DVD-a Vidovec osvojila je fenomenalno 2. mjesto !!!!! ČESTITKE DEČKI !!!!!!


POVIJESNI NASTUP NA DRŽAVNOM TAKMIČENJU U PULI
Datum objave: 04. listopada 2016.
 
Povijesni uspjeh postignut je od strane natjecateljskih ekipa DVD-a Vidovec na državnom natjecanju u Puli 01. listopada 2016. g.. Muška A i ženska A ekipa osvojile su 22. i 16. mjesto u konkurenciji od 59 i 51 ekipe u najjačem natjecanju u državi gdje mnoge od ekipa svakodnevno treniraju samo za ovo natjecanje.Na prepunom stadionu NK Istre uz glasno navijanje,naše ekipe pokazale su kako se isplati trud vježbanja i odricanja za naš DVD Vidovec i na tome im velika hvala, hvala im na postignutom uspjehu, na zajedništvu, druženju i ljubavi prema vatrogastvu.Velika hvala svima koji su pomogli da naše ekipe upišu u stranice povijesti  ovaj veliki uspjeh i pronesu glas o našem DVD-u diljem Lijepe naše.PRVO MJESTO MUŠKE A EKIPE
Datum objave: 03.rujna 2016.
 
Dana 27.kolovoza 2016. održan je "5.KUP DVD-a TUŽNO", takmičenje na kojem su nastupala djeca 6-12 (muška i ženska),mladež 12-16 (muška i ženska) te muške A i B ekipe.Ekipa djece 6-12 DVD-a Vidovec osvojila je 6. mjesto a  natjecateljska ekipa DVD-a Vidovec u kategoriji muški A osvojila je prvo mjesto.Čestitke dečkima na osvojenom peharu i odlično odrađenoj vježbi, a djeci više sreće drugi puta !!!


I MEMORIJAL "BOŽIDAR PLEČKO" DVD VIDOVEC
Datum objave: 15.KOLOVOZA 2016.
 
Dana 13.kolovoza 2016.g na terenu NK Budućnost Vidovec održan je I Memorijal "Božidar Plečko" u spomen na našeg preminulog predsjednika.Natjecala su se djeca 6-12,mladež 12-16 te muške i ženske A ekipe, sveukupno 36 ekipa.Redosljed natjecanja- delegacija DVD-a Vidovec položila je u petak cvijeće i lampione na grob preminulog Božidara Plečko predsjednika VZO Vidovec i predsjednika DVD Vidovec, u subotu u 13:00 počinje natjecanje djece a u 15:00 proglašenje i podjela pehara i medalja koje je uručio počasni predsjednik DVD-a Vidovec g. Antun Kruhek.Natjecateljima  su se obratili donačelnica Dubravka Rog, predsjednik VZ Varaždinske županije g. Nedeljko Vukalović te g. Antun Kruhek.Uslijedilo je natjecanje mladeži a nakon njih muške i ženske A ekipe.Uz odlićnu hranu i piće natjecatelji i gosti su uz glazbeni sastav uživali kod domaćina DVD-a Vidovec.Veliko uzbuđenje uslijedilo je kod potezanja užeta gdje se uz glasno navijanje uživalo u nadmetanju vatrogasnih ekipa.U 20:30 Upriličena je dodjela pehara pobjedničkim ekipama,kao i prijelaznog pehara.
REZULTATI - 1.mjesto djeca muška(6-12) - DVD Vidovec
                         1.mjesto djeca ženska (6-12) -Svibovec Podravski
                         1.mjesto mladež ženska(12-16) - DVD Varaždinske Toplice
                         1.mjesto mladež muška (12-16) -Novi Marof 1
                         1.mjesto ženeA - DVD Biškupec
                          1.mjesto muški A - DVD Biškupec (prijelazni pehar)
                           1.mjesto potezanje užeta - DVD Lepoglava
Slijedilo je druženje i pjesma do jutarnjih sati.Svim sudionicima zahvaljujemo na odazivu a sponzorima zahvaljujemo na pomoći u svim aspektima organizacije I Memorijala "Božidar Plečko", posebno treba zahvaliti Općini Vidovec,KUD-u Vidovec,Udruzi žena Vidovec,Udruzi branitelja ,Udruzi "Zeljari", Udruzi voćara i povrćara Vidovec, pekari "EDI", streličarski klub "Cekin" Varaždin te NK Budućnost Vidovec.Veliko hvala i svim članovima DVD-a Vidovec na odlićno odrađenom poslu kako u pripremama, tijekom i nakon Memorijala.Do sljedećeg Memorijala "Božidar Plečko" lijepo Vas pozdravljamo !!!

Stranica 15 od 48 Prva   Prethodna   11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  Sljedeća   Zadnja