slideshow slideshow slideshow
NATJECANJA EKIPE DJECE DVD VIDOVEC
Datum objave: 12.kolovoza 2017.
 
Kako DVD Vidovec trenutno ima samo ekipu djece (6-12) njima je posvećena najveća pažnja te redovito vježbaju u dvorištu vatrogasnog doma.Ekipa djece prisustvovala je takmičenjima u Nedeljancu,Buševcu,Gojancu i Martijancu gdje su naša dječica osvojila zavidne rezultate.Trenutno se radi na postavci dvije ekipe djece (muška i ženska) za II Memorijal Božidar Plećko.Voditelji ekipa marljivo rade s njima pa rezultati ne izostaju.

Gojanec 2017.

Martijanec 2017.
TEHNIČKA INTERVENCIJA -SRUŠENO STABLO
Datum objave: 20. srpnja 2017.
 
Dana 19.srpnja u 16:00 h srušilo se stablo na kolnik u Krkancu, stablo je zbog starosti na jačem vjetru puklo te u potpunosti prekrilo cestu.Na svu sreću nitko nije stradao i nisu oštećeni elektrićni vodovi.Saniranje kolnika odradili su članovi DVD-a Vidovec : Buhin Z.,Kovačić I.,Buhin P. i Kovačić F..


VATROGASNA OLIMPIJADA VILLACH 2017.
Datum objave: 20.srpnja 2017.
 
U organizaciji VZVŽ članovi DVD-a Vidovec sudjelovali su kao navijači na 16. međunarodnom natjecanju vatrogasaca i 21. međunarodnom natjecanju vatrogasne mladeži u austrijskom gradu Villachu.HVZ je predstavljalo 13 natjecateljskih odjeljenja odraslih, 3 odjeljenja vatrogasne mladeži te 13 vatrogasnih sudaca.Na prepunom stadionu  Lind vijorilo se na desetke hrvatskih zastava a svaki nastup hrvatskih ekipa burno je popraćen od velikog broja navijača.Sve je to doprinjelo i odličnim rezultatima od kojih posebno treba spomenuti srebro B-ekipe JVP Varaždin, broncu A-ekipe JVP IvanićGrad te broncu ženske A-ekipe DVD Kašina.Na natjecanju je sudjelovalo 2550 natjecatelja i 550 pripadnika pratećeg osoblja (sudaca,voditelja) iz 27 država.U sklopu puta posjećena je PGE (JVP) Maribor,spomen podrućje Bleiburg,FF Wehnberg i grad Klagenfurt.


TAKMIČENJE DJECE U BUŠEVCU
Datum objave: 24.lipnja 2017.
 
Ekipa djece DVD-a Vidovec natjecala se na 7.Memorijalu Josipa Robića-Habe u Buševcu te osvojila 4. mjesto.Na poziv naših prijatelja iz DVD Buševec rado smo se odazvali s ekipom djece te sudjelovali na natjecanju.Bilo je to zanimljivo putovanje a za neke i prvo takmičenje u ovom sastavu ekipe djece.Zahvaljujemo domaćinima na izvrsnom prijemu ekipe i navijača.
PROVJERA HIDRANATA
Datum objave: 01. lipnja 2017.
 
Izvršena je provjera nadzemnih i podzemnih hidranata na području Općine Vidovec koju je proveo zapovjednik DVD-a Vidovec Zdenko Buhin uz pomoć Ivice Košćaka i Petra Buhina.Velik dio hidranata je u ispravnom stanju, međutim ima i onih koje treba pod hitno promijeniti ili popraviti.Na području Općine Vidovec ima i velik broj bunara koji su nažalost devastirani prilikom izgradnje nove prometnice kroz naša naselja pa stoga vatrogasci u slučaju intervencije ovise isključivo o hidrantima.

Stranica 15 od 52 Prva   Prethodna   11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  Sljedeća   Zadnja