slideshow slideshow slideshow
OLUJNO NEVRIJEME U VIDOVCU
Datum objave: 12.kolovoza 2017.
 
Dana 10.kolovoza oko 20:00 h olujno nevrijeme je zahvatilo velik dio naše zemlje pa tako i općinu Vidovec.Za vrijeme jakog vjetra, kiše i grmljavine DVD Vidovec izlazi na intervenciju kod općinske zgrade gdje su se dva ogromna drva srušila na kolnik pa je hitno trebalo rašćistiti debla i granje kako bi se normalizirao promet.Nakon raščišćavanja kolnika vatrogasci su provjerili cijelo podrućje općine i odradili intervencije na još tri lokacije gdje je veliko granje ometalo promet na kolniku.U mjestu Prekno pregledana je kuča u koju je udario grom te izazvao veliku štetu ali požarne opasnosti nije bilo.Osam vatrogasaca je odrađivalo intervencije po kiši i grmljavinskom nevremenu kako bi se sve vratilo u normalu, Košćak I.,Melnjak D.,Kovačić F.,Vajdić S.,Kovačić I.,Buhin P.,Canjuga S.te Papec J..
NATJECANJA EKIPE DJECE DVD VIDOVEC
Datum objave: 12.kolovoza 2017.
 
Kako DVD Vidovec trenutno ima samo ekipu djece (6-12) njima je posvećena najveća pažnja te redovito vježbaju u dvorištu vatrogasnog doma.Ekipa djece prisustvovala je takmičenjima u Nedeljancu,Buševcu,Gojancu i Martijancu gdje su naša dječica osvojila zavidne rezultate.Trenutno se radi na postavci dvije ekipe djece (muška i ženska) za II Memorijal Božidar Plećko.Voditelji ekipa marljivo rade s njima pa rezultati ne izostaju.

Gojanec 2017.

Martijanec 2017.
TEHNIČKA INTERVENCIJA -SRUŠENO STABLO
Datum objave: 20. srpnja 2017.
 
Dana 19.srpnja u 16:00 h srušilo se stablo na kolnik u Krkancu, stablo je zbog starosti na jačem vjetru puklo te u potpunosti prekrilo cestu.Na svu sreću nitko nije stradao i nisu oštećeni elektrićni vodovi.Saniranje kolnika odradili su članovi DVD-a Vidovec : Buhin Z.,Kovačić I.,Buhin P. i Kovačić F..


VATROGASNA OLIMPIJADA VILLACH 2017.
Datum objave: 20.srpnja 2017.
 
U organizaciji VZVŽ članovi DVD-a Vidovec sudjelovali su kao navijači na 16. međunarodnom natjecanju vatrogasaca i 21. međunarodnom natjecanju vatrogasne mladeži u austrijskom gradu Villachu.HVZ je predstavljalo 13 natjecateljskih odjeljenja odraslih, 3 odjeljenja vatrogasne mladeži te 13 vatrogasnih sudaca.Na prepunom stadionu  Lind vijorilo se na desetke hrvatskih zastava a svaki nastup hrvatskih ekipa burno je popraćen od velikog broja navijača.Sve je to doprinjelo i odličnim rezultatima od kojih posebno treba spomenuti srebro B-ekipe JVP Varaždin, broncu A-ekipe JVP IvanićGrad te broncu ženske A-ekipe DVD Kašina.Na natjecanju je sudjelovalo 2550 natjecatelja i 550 pripadnika pratećeg osoblja (sudaca,voditelja) iz 27 država.U sklopu puta posjećena je PGE (JVP) Maribor,spomen podrućje Bleiburg,FF Wehnberg i grad Klagenfurt.


TAKMIČENJE DJECE U BUŠEVCU
Datum objave: 24.lipnja 2017.
 
Ekipa djece DVD-a Vidovec natjecala se na 7.Memorijalu Josipa Robića-Habe u Buševcu te osvojila 4. mjesto.Na poziv naših prijatelja iz DVD Buševec rado smo se odazvali s ekipom djece te sudjelovali na natjecanju.Bilo je to zanimljivo putovanje a za neke i prvo takmičenje u ovom sastavu ekipe djece.Zahvaljujemo domaćinima na izvrsnom prijemu ekipe i navijača.
Stranica 13 od 50 Prva   Prethodna   9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  Sljedeća   Zadnja