slideshow slideshow slideshow
VJEŽBA ZAŠTITE I SPAŠAVANJA
Datum objave: 16.lipnja 2018.
 
Dana 16. lipnja 2018.g. u Vidovcu na objektu Osnovne škole Vidovec održana je vježba zaštite i spašavanja "Potres-Osnovna škola Vidovec-2018.".Vježbu su zajednički odradili članovi DVD Vidovec,DVD Nedeljanec-Prekno,DVD Tužno,DUZS-područni ured Varaždin,MUP Varaždin,Zavod za hitnu medicinu-Varaždin,HGSS te Hrvatski Crveni križ-gradsko društvo Varaždin.POŽAR STRNIŠTA U VIDOVCU
Datum objave: 13. lipnja 2018.
 
Unatoć obavijestima i zamolbama od strane VZO Vidovec našim mještanima da ne spaljuju korove,strništa ili otpadne materijale bez nadzora i dalje se nastavlja taj trend, pa je tako došlo do požara širih razmjera dana 12. lipnja 2018.g. u 19:15h u blizini stambenog objekta u ulici Vladimira Nazora, preko puta školske dvorane.Požar strništa proširio se te zahvatio zemljište na kojem raste ječam a koji je brzom intervencijom DVD-a Vidovec spašen od zapaljenja kao i stambena i gospodarska zgrada koja se nalazi odmah do strništa koje je zapaljeno.Nakon intervencije policija je obavila svoj dio posla a vatrogasci Kovačić I.,Kovačić M.,Kovačić F.,Buhin Z.,Buhin P.,Košćak I.,Plećko A.,Vajdić S.,Pahić D. i Papec J. zadovoljni brzinom dolaska na intervenciju i odrađenim poslom, vratili su se u vatrogasni dom.


HODOČAŠĆE U MARIJU BISTRICU
Datum objave: 27. svibnja 2018.
 
Dana 27. svibnja 2018. održano je 19. hodočašće vatrogasaca u svetište Majke Božje Bistričke.Organizator hodočašća je bila HVZ-a a sudomaćin je bila vatrogasna zajednica Dubrovačko-neretvanske županije.Članovi VZO Vidovec sudjelovali su hodočašću na koje se tradicionalno odlazi svake godine.Nakon svečanog misnog slavlja vatrogasci su prisustvovali križnom putu na bistričkoj kalvariji.
MISA POVODOM SV. FLORIJANA
Datum objave: 06.svibnja 2018.
 
Dana 06. svibnja 2018. g. održana je sveta misa kod kapelice u Cargovcu povodom dana sv. Florijana zaštitnika vatrogasaca.Ove godine prisustvovala su vatrogasna društva - DVD Vidovec, DVD Nedeljanec-Prekno,DVD Tužno,DVD Gojanec te DVD Buševec.Nakon mise delegacije DVD-a Vidovec,Tužno i Buševec posjetili su posljednje počivalište preminulog nam predsjednika Božidara Plečko te zapalili lampione.U prostorijama vatrogasnog doma upriličeno je druženje "starih" i "mladih" vatrogasaca.

SRETAN VAM USKRS
Datum objave: 01. travnja 2018.
 
Stranica 13 od 53 Prva   Prethodna   9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  Sljedeća   Zadnja