slideshow slideshow slideshow
POŽAR DIMNJAKA
Datum objave: 30. prosinca 2017.
 
Na dojavu iz VOC Varaždin o požaru dimnjaka u poljskoj ulici Nedeljanec, na intervenciju izlaze Alen P.,Ivica K.,Zdenko B.,Ivica K.,Marko P. i Matija K.. Intervencija je uspješno obavljena a naši operativci se nadaju da je  ujedno bila i zadnja ove godine.
BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I SRETNA NOVA 2018.
Datum objave: 24. prosinca 2017.
 
TAKMIČENJA EKIPA DVD VIDOVEC
Datum objave: 07.rujna 2017.
 
Sezona je takmičenja pa su tako i ekipe DVD-a Vidovec sudjelovale na natjecanu u Tužnom i Zbelavi. Ekipa mladeži osvojila je sedmo mjesto u Tužnom dok su djeca osvojila treće mjesto u Zbelavi.

II MEMORIJAL BOŽIDAR PLEĆKO
Datum objave: 22.kolovoza 2017.
 
Dana 19. kolovoza 2017. održan je u Vidovcu "II Memorijal Božidar Plećko" kojeg DVD Vidovec organizira u čast preminulom predsjedniku DVD-a Vidovec Božidaru Plećko.Dan ranije delegacija vatrogasaca položila je cvijeće i lampione na grob pokojnog nam predsjednika a u subotu je organizirano samo natjecanje na igralištu NK Budućnost Vidovec.Nakon postrojavanja ekipa takmičarima se obratio predsjednik DVD-a Vidovec g. Alen Plećko a otvaranje natjecanja odradio je načelnik Općine Vidovec g. Bruno Hranić.Takmičenje su započele ekipe djece 6-12 g. a nastavile ga ekipe mladeži te A ekipa.Sveukupno su natjecanju prisustvovale 44 ekipe.Prva mjesta osvojile su ekipe: - djeca muška - DVD Šemovec, djeca ženska - DVD Nedeljanec-Prekno, mladež muška DVD Donja Voća, mladež ženska - DVD Varaždinske toplice,muška A - DVD Donji Kneginec,ženska A - DVD Varaždinske toplice a u natjecanju potezanja užeta prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Vidovec. Nakon natjecanja i proglašenja druženje ekipa potrajalo je uz glazbu,hranu i piće do kasno u noć.Čestitamo svim natjecateljskim ekipama na ostvarenom rezultatu ! Zahvaljujemo Općini Vidovec na pokroviteljstvu kao i svim sponzorima na velikoj pomoći u organizaciji natjecanja.OLUJNO NEVRIJEME U VIDOVCU
Datum objave: 12.kolovoza 2017.
 
Dana 10.kolovoza oko 20:00 h olujno nevrijeme je zahvatilo velik dio naše zemlje pa tako i općinu Vidovec.Za vrijeme jakog vjetra, kiše i grmljavine DVD Vidovec izlazi na intervenciju kod općinske zgrade gdje su se dva ogromna drva srušila na kolnik pa je hitno trebalo rašćistiti debla i granje kako bi se normalizirao promet.Nakon raščišćavanja kolnika vatrogasci su provjerili cijelo podrućje općine i odradili intervencije na još tri lokacije gdje je veliko granje ometalo promet na kolniku.U mjestu Prekno pregledana je kuča u koju je udario grom te izazvao veliku štetu ali požarne opasnosti nije bilo.Osam vatrogasaca je odrađivalo intervencije po kiši i grmljavinskom nevremenu kako bi se sve vratilo u normalu, Košćak I.,Melnjak D.,Kovačić F.,Vajdić S.,Kovačić I.,Buhin P.,Canjuga S.te Papec J..
Stranica 12 od 50 Prva   Prethodna   8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  Sljedeća   Zadnja