slideshow slideshow slideshow
JAVNA VJEŽBA
Datum objave: 25.kolovoza 2018.
 
Članovi aktivne postrojbe DVD-a Vidovec prisustvovali su javnoj vježbi koja se održala 19.kolovoza u naselju Tužno.slike-Opcina Vidovec
NATJECANJE TAKMIČARSKIH EKIPA
Datum objave: 25.kolovoza 2018.
 
Takmičarske ekipe DVD-a Vidovec nastupile su na 7. Kupu DVD Tužno te postigle sljedeće rezultate: djeca ženska 2.mjesto(od 7 ekipa),djeca muška 5. mjesto (od 16 ekipa) te mladež muška 5. mjesto. Čestitamo ekipama i voditeljima na rezultatima.


3. MEMORIJAL BOŽIDAR PLEČKO
Datum objave: 18. kolovoza 2018.
 
Dana 18. kolovoza 2018. održan je 3. "Memorijal Božidar Plečko".Dan prije delegacija članova DVD-a Vidovec položila je cvijeće i lampione na grob pokojnog nam predsjednika Božidara Plečko.Uz ekipe djece 6-12, ženske i muške nastupila je i mladež 12-16 ženska i muška,muške A i B ekipe.U sklopu kotizacije za sve ekipe pripremljeno je piče i hrana.Nakon završetka takmičenja djece izvršeno je proglašenje, dok je za ostale ekipe proglašenje provedeno na kraju takmičenja a posebno se čekalo na proglašenje pobjednika u potezanju užeta.Poslije proglašenja predsjednik DVD-a Vidovec Alen Plečko zahvalio je svim sudionicima i gostima a posebno sponzorima i sucima takmičenja na sudjelovanju.Druženje uz glazbu je nastavljeno do kasno u noć.
    
     REZULTATI- 1.mjesto djeca muška-DVD Nedeljanec-Prekno
                             1.mjesto djeca ženska-DVD Tužno  
                             1.mjesto mladež muška-DVD Kučan Donji
                             1.mjesto mladež ženska-DVD Tužno
                             1.mjesto žene A - DVD Svibovec Podravski
                             1.mjesto muški A -DVD Kneginec Donji
                             1.mjesto muški B - DVD Varaždin
                             1.mjesto uže - DVD Vidovec
 Treba naglasiti da je ženska ekipa djece DVD Vidovec postigla najbolji rezultat ali su kao domačini ostali van konkurencije te prvo mjesto prepustili DVD-u Tužno.

3. MEMORIJAL BOŽIDAR PLEČKO
Datum objave: 13. kolovoza 2018.
 
VATROGASNI TEHNIČAR
Datum objave: 22. srpnja 2018.
 
Sa ponosom i zadovoljstvom objavljujemo da je naš predsjednik DVD-a Vidovec Alen Plečko završio sve ispite te tako postao VATROGASNI TEHNIČAR što ga čini jedinim vatrogasnim profesionalcem u našem društvu.Alen je sve predmetne ispite položio s odličnim !!!, ujedno je osposobljen za gašenje i spašavanje u zatvorenim prostorima.Velike čestitke od svih članova DVD-a Vidovec !!!!Stranica 11 od 53 Prva   Prethodna   7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  Sljedeća   Zadnja