slideshow slideshow slideshow
3. MEMORIJAL BOŽIDAR PLEČKO
Datum objave: 18. kolovoza 2018.
 
Dana 18. kolovoza 2018. održan je 3. "Memorijal Božidar Plečko".Dan prije delegacija članova DVD-a Vidovec položila je cvijeće i lampione na grob pokojnog nam predsjednika Božidara Plečko.Uz ekipe djece 6-12, ženske i muške nastupila je i mladež 12-16 ženska i muška,muške A i B ekipe.U sklopu kotizacije za sve ekipe pripremljeno je piče i hrana.Nakon završetka takmičenja djece izvršeno je proglašenje, dok je za ostale ekipe proglašenje provedeno na kraju takmičenja a posebno se čekalo na proglašenje pobjednika u potezanju užeta.Poslije proglašenja predsjednik DVD-a Vidovec Alen Plečko zahvalio je svim sudionicima i gostima a posebno sponzorima i sucima takmičenja na sudjelovanju.Druženje uz glazbu je nastavljeno do kasno u noć.
    
     REZULTATI- 1.mjesto djeca muška-DVD Nedeljanec-Prekno
                             1.mjesto djeca ženska-DVD Tužno  
                             1.mjesto mladež muška-DVD Kučan Donji
                             1.mjesto mladež ženska-DVD Tužno
                             1.mjesto žene A - DVD Svibovec Podravski
                             1.mjesto muški A -DVD Kneginec Donji
                             1.mjesto muški B - DVD Varaždin
                             1.mjesto uže - DVD Vidovec
 Treba naglasiti da je ženska ekipa djece DVD Vidovec postigla najbolji rezultat ali su kao domačini ostali van konkurencije te prvo mjesto prepustili DVD-u Tužno.

3. MEMORIJAL BOŽIDAR PLEČKO
Datum objave: 13. kolovoza 2018.
 
VATROGASNI TEHNIČAR
Datum objave: 22. srpnja 2018.
 
Sa ponosom i zadovoljstvom objavljujemo da je naš predsjednik DVD-a Vidovec Alen Plečko završio sve ispite te tako postao VATROGASNI TEHNIČAR što ga čini jedinim vatrogasnim profesionalcem u našem društvu.Alen je sve predmetne ispite položio s odličnim !!!, ujedno je osposobljen za gašenje i spašavanje u zatvorenim prostorima.Velike čestitke od svih članova DVD-a Vidovec !!!!POŽAR ELEKTRONIKE PLINSKOG BOJLERA
Datum objave: 08. srpnja 2018.
 
 VOC Varaždin u 11:39 dojavljuje operativnim članovima DVD-a Vidovec vijest o požaru, na intervenciju izlaze članovi Buhin Z.,Kovačić I.,Buhin P.,Kovačić M. i Melnjak M. gdje zatiću zapaljenu instalaciju na plinskom bojleru, nakon isključenja struje i plina vatrogasnim aparatom je tretirano mjesto zapaljenja, a nakon  provjetravanja prostorije od dima operativci sa zadovoljstvom konstatiraju da daljnje opasnosti nema.Nakon 8 min stiže i profesionalna jedinica iz VŽ koja eksplozimetrom dodatno provjerava moguću opasnost.Uzrok požara je naknadno utvrđen a radilo se o neispravnoj bateriji u bojleru.U vatrogasnom domu kao rezerva ostali su članovi Kovačić F.,Košćak I.,Težak N.,Vajdić S. i Pahić D..
NATJECANJE EKIPA DJECE
Datum objave: 07.srpnja 2018.
 
Dana 07. srpnja 2018.g. održan je 19. "Kup Gornji Kučan" na kojem su nastupili članovi natjecateljske ekipe djece( muška i ženska) DVD-a Vidovec.Između 11 ekipa ženske djece naša ekipa osvaja odlično 2. mjesto, dok su djeca muška između 25 ekipa osvojila 8. mjesto.


Stranica 10 od 51 Prva   Prethodna   6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  Sljedeća   Zadnja