slideshow slideshow slideshow
BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ
Datum objave: 24. prosinca 2018.
 
MEĐUNARODNA JAVNA VJEŽBA BUŠEVEC 2018.
Datum objave: 10. studenog 2018.
 
U subotu 03.studenog u 16:00 h održana je međunarodna javna vježba u Buševcu u organizaciji DVD-a Buševec.Uz domaćine sudjelovala su još i DVD Vukovina, DVD Vrbovo, DVD Vidovec,DVD Bućica te PGD Velika Loka iz Slovenije.Vježbu je odradilo 27 vatrogasaca uz tri navalna vozila i jednom cisternom.DVD Vidovec odradio je spašavanje unesrećenog iz zamračene kino dvorane te prezentirao znanje i opremu našeg društva.


JAVNA VJEŽBA NEDELJANEC
Datum objave: 02.studenog 2018.
 
DVD Vidovec sudjelovao je na javnoj vježbi u Područnoj školi Nedeljanec uz DVD Nedeljanec-Prekno,DVD Gojanec te DVD Tužno.Vježba se sastojala od evakuacije učenika i učitelja iz škole te gašenja požara u kotlovnici te iskapčanja električne energije i plina u objektu škole.Prisustvovalo je 38 vatrogasaca.

VODITELJ MLADEŽI
Datum objave: 05.studenog 2018.
 
Naš operativni član Petar Buhin sudjelovao je od 19.- 21. listopada osposobljavanju voditelja mladeži u kampu HVZ-a u Fažani.Predavanja su održavali Josip Cingesar i Stjepan Kovaček a sudjelovalo je 45 voditelja mladeži.Sudionici su zajednički posjetili Pulu.TAKTIČKE VJEŽBE U ZAGREBU
Datum objave: 19.listopada 2018.
 
U subotu 13. listopada 2018. operativni članovi DVD-a Vidovec sudjelovali su na taktičkim vježbama na prostoru Učilišta vatrogastva , zaštite i spašavanja Državne uprave za zaštitu i spašavanje u Zagrebu.DVD Vidovec je sudjelovao u zajedničkim vježbama sa svojim navalnim vozilom te u sastavu od 6 operativnih vatrogasaca.Vježbe su obuhvaćale - snalaženje u zadimljenom prostoru,evakuaciju i spašavanje ljudi,unutarnje navale vodom i pjenom,gašenje krutina i zapaljivih tekučina,hlađenje objekta i sprječavanje širenja požara te vježba gašenja višekatnog objekta i požar vozila.Ekipa DVD-a Vidovec uspješno je ugasila požar vozila te pomoću hidrauličnog alata simulirala način oslobađanja unesrećenog iz istog.Ovakve vježbe predstavljaju velik korak u podizanju operativne spremnosti i osposobljavanja operativnih članova DVD-a Vidovec.Vježbama su prisustvovali Alen Plečko,Boško Miko,Danijel Melnjak,Davor Pahić,Ivica Košćak i Petar Buhin.
izvor-evaraždin.hr   
slike- https://www.dropbox.com/sh/gmu6uva52tlfn8w/AAAbDIeWUzU_7OxJkwLKRVjRa?dl=0

Stranica 10 od 53 Prva   Prethodna   6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  Sljedeća   Zadnja